Gezocht: medewerker(s) Sdu OpMaat en JHV

Nieuwe medewerker(s) gezocht voor Sdu OpMaat Huurrecht+ en Jurisprudentie Huur en Verhuur (JHV)
Voor het digitale product Sdu OpMaat Huurrecht+ is Sdu op zoek naar professionals op het gebied van het huurrecht die het een uitdaging vinden relevante jurisprudentie en literatuur bij te houden om de thematische pagina’s (practice notes) up-to-date te houden. Je werkt tweemaal per jaar de door jou gekozen practice note(s) bij en ontvangt daarbij feedback van een kernredactie bestaande uit inhoudelijk experts (waaronder VHA-leden). We zoeken momenteel nieuwe auteur(s) voor de onderwerpen:
·       Tussenpersonen (vertegenwoordiging en bemiddeling)
·       Tweede of laatste kans; contractdwang?
·       Overbewoning
·       Huurprijs woonruimte
·       Geliberaliseerde huurprijzen
·       Huurprijsverhoging
·       All-in huur

Voor het digitale tijdschrift Jurisprudentie Huur en Verhuur (JHV) is Sdu daarnaast op zoek naar professionals op het gebied van huurrecht woon- en/of bedrijfsruimte die het leuk vinden annotaties te schrijven bij relevante jurisprudentie. Hier geldt ook dat je feedback op jouw bijdragen ontvangt van een kernredactie bestaande uit inhoudelijk experts (waaronder VHA-leden). JHV is onderdeel van het OpMaat Huurrecht+ pakket en eveneens vindbaar via Legal Intelligence en Rechtsorde.

Wil jij op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen en een bijdrage leveren aan de huurrechtelijke praktijk, dan horen we graag van jou!

Naast een geldelijke bijdrage kan het bijwerken van de practice note(s) en het publiceren van annotaties punten opleveren in het kader van de verplichte permanente educatie, de voorwaarden voor jou als VHA-lid en voor de registratie van het rechtsgebied huurrecht bij de NOvA. De deadline voor het bijwerken van de practice note(s) wordt in goed overleg bepaald. Voor de annotaties is een planning beschikbaar. Het aantal te schrijven annotaties per jaar wordt in onderling overleg vastgesteld. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Melissa Charitos via 06-51966018 of m.charitos@sdu.nl. Je kunt ook VHA-lid Theo Gardenbroek bellen op 06-52076161 voor meer praktische informatie.