VHA Open Podium 12 december 2023

Op 12 december a.s. organiseert VHA voor haar leden het VHA Open Podium!

Het VHA Open Podium is een nieuw initiatief, waarbij het bestuur graag een podium biedt aan de leden. Leden krijgen de gelegenheid om hun mede-leden gedurende 30 minuten mee te nemen in een onderwerp dat hen bezighoudt.

Wie mogen we deze middag verwachten?

Het spits wordt afgebeten door mr. Guido Schipper. Hij zal graag met u in debat gaan over het onderwerp ‘Huh? Nietig? Over de toenemende invloed van het bestuursrecht in het huurrecht’.

Dan is het woord aan mr. Frans Baars en mr. Clemens Mesker over ‘Mediation in het huurrecht’.

Het podium is daarna voor mr. Pepijn Eymaal. Hij zal u meenemen in ‘De wondere wereld van het Woningwaarderingsstelsel (WWS)’.

De middag wordt afgesloten door prof.dr. Marco Loos over ‘Huurrecht en algemene voorwaarden. Huurprijswijzigingsbedingen, zelfbewoningsclausules en onderverhuurverboden getoetst’.


Inschrijven
Gebruik om in te schrijven de persoonlijke link die reeds naar alle leden is verzonden. Niet ontvangen? Neem dan snel contat op met het secretariaat (secretariaat@huurrechtadvocaten.nl).

PO-punten
Door deelname aan het gehele programma kunt u 3 PO opleidingspunten in het kader van de Permanente Opleiding van de Advocatuur behalen.

Graag tot ziens op 12 december a.s.!