VHA Lustrumcongres “Huurrecht in Beweging”

In 2022 bestaat de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) al weer 30 jaar. Deze heuglijke gebeurtenis willen wij uiteraard niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Samen met u hopen wij dit daarom groots te vieren met een daverend lustrumcongres op vrijdag 10 juni 2022.

Wij zullen dit vieren op dé plek waar zich in 2020 een primeur heeft voorgedaan: de eerste hoogleraar huurrecht in de geschiedenis van de VHA is geboren!

Hoe kan het ook anders dan dat wij ons congres vieren in dé stad die ‘onze’ hoogleraar met open armen heeft ontvangen: de prachtige hanzestad Groningen!

In nauwe samenwerking met de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bereiden wij een mooi programma voor met als thema: ‘Huurrecht in beweging’

Voor de liefhebbers, die geen genoeg kunnen krijgen van Groningen en van het huurrecht, hebben we een afterparty voorbereid voor de dag na het congres. We zullen dan de stad Groningen op een eigentijdse wijze verkennen: een aantal opzienbarende huurrechtelijke arresten van de laatste jaren treden op als gids en voeren ons langs mooie plekjes in Groningen waarna we afsluiten met een rondleiding in Gronings trots: het FC Groningen voetbalstadion.

Nadere informatie over inschrijven, de kosten, het programma en de sprekers kunt u vinden op de congressite www.vhacongres.nl. Houd deze website in de gaten, want deze wordt in aanloop naar het congres steeds aangevuld met nieuwe informatie.

Bij deelname aan het gehele congresprogramma op 10 juni a.s. kunt u 5 PO punten behalen. En daarnaast nog eens 2 PO punten door deelname aan de Spyderwheelz ArrestenRit.